Reklama
Wszystkie tablety, których mamy w katalogu 1409, były oceniane 416 razy
Jesteś w » Strona główna » MyAudio » Series10 1008B » Opinie
Reklama
PLIKI COOKIES: Serwis używa cookies. Więcej informacji w regulaminie serwisu. OK (wyłącz komunikat)

Opinie tablet MyAudio Series10 1008B

(3.51 pkt)
Tablet MyAudio Series10 1008B
64% poleca
  • Możliwości:
    3.46 pkt
  • Jakość wykonania:
    3.77 pkt
  • Obsługa:
    3 pkt
  • Cena:
    4.62 pkt
  • Ekran:
    2.69 pkt
Sortuj według: data ↑ | ocena | pomocność
    • (2.6 pkt)
      Tomek
    • Data dodania: 2013-11-26 16:40:45
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Sprzęt marny i marnie wykonany niestety. Mam od ponad roku, obudowa skrzypi wyłamują się gniazda nie osadzone w obudowie a jedynie wlutowane na płytce, dotyk działa totalnie topornie jak i czujnik położenia, napisanie czegokolwiek często wymaga wielokrotnego dotykania i potwornej cierpliwości. Przy podłączonym ładowaniu praktycznie nie da się obsługiwać dotyku bo głupieje i pisze co chce. Przy włożonej karcie SD nie widzi plików w pamięci (np aby odtworzyć filmy z pamięci flesh trzeba wysunąć kartę). Ogólnie tablet średnio żwawy, o bardzo marnie działającym dotyku, dość dobrze odtwarza filmy choć na wielu pojawia się rytniczny szum (może to wina kodeków ale to fakt)
    • Produkt posiadam od roku
    • Zalety
      duży panoramiczny wyświetlacz
      dwie kamery z przodu i z tyłu
    • Wady
      Koszmarnie działający dotyk
      słabo zabezpieczone i osadzone gniazda
      głośnik z tułu obudowy
      • Możliwości:
        3 pkt
      • Jakość wykonania:
        2 pkt
      • Obsługa:
        2 pkt
      • Cena:
        3 pkt
      • Ekran:
        3 pkt
    • Pomocność opinii: 0 pkt
      Czy opinia jest pomocna? Tak Nie
    • (2.8 pkt)
      Sinsin
    • Data dodania: 2013-04-30 00:08:05
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Posiadalam ten Tablet 2 miesiace i mialam mieszane uczucia. Fajna cena, dobry ekran i parametry ale ogromnym minusem jest dotyk. Przegladanie stron czy pisanie maila jest bardzo czasochlonne i denerwujace.
      Tablet mi sie zepsul ale bez problemu oddali mi pieniadze :)
    • Produkt posiadam od kwartału
      • Możliwości:
        3 pkt
      • Jakość wykonania:
        3 pkt
      • Obsługa:
        3 pkt
      • Cena:
        4 pkt
      • Ekran:
        1 pkt
    • Pomocność opinii: 0 pkt
      Czy opinia jest pomocna? Tak Nie
    • (4.6 pkt)
      tyktak
    • Data dodania: 2013-04-04 11:14:29
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Tablet jest świetny. Działa idealnie, po dobrej konfiguracji wyświetlacz działa jak przy najdroższych modelach.
      Jakość wykonania jest bardzo dobra, nic nie trzeszczy. Wyświetlacz jest bardzo dobrej jakości, a dotyk działa jak należy. Na tym tablecie można pracować bez żadnych kłopotów, nic się nie ścina. Kontakt z obsługą niestety jest słaby, czasami zdarzy się że odpiszą ale to raczej rzadkość..
      Osoby niepolecające tego tabletu z powodu np. "pęknięcia ekranu" w ogóle nie znają się na jego parametrach a ekran najwyraźniej pęknął z winy klienta (no bo jak miał pęknąć? sam od siebie?.. dajcie spokój..) Nie zastanawiajcie się tylko śmigajcie do sklepu i kupujcie tego tableta ze względu na jego parametry i oczywiście niską cenę!
      W porównaniu do ostatnio wydanego MyTab 10 2rdzeniowego ten MyAudio jest o niebo lepszy, WIFI działa ZNAKOMICIE, rzadko kiedy zdarza mi się żebym miał jakiekolwiek problemy z zasięgiem :).

      Innego tak dobrego tabletu nie znajdziecie w tej cenie :)

      INNA OPINIA?! Opinia użytkownika tooganet to jedno wielkie kłamstwo, jak ekran mógł pęknąć sam od siebie? Niestety chyba trafił pan na jakiś obrażony egzemplarz albo tablet poprostu się wystraszył swojego nowego właścicie i strzeił focha (ekran). Nie zwracajcie uwagi na tego typu opinie bo to same głupoty ;)

      POLECAM WSZYSTKIM!
    • Produkt posiadam od kwartału
    • Zalety
      + WYŚWIETLACZ
      + CENA
      + PARAMETRY
      + SZYBKOŚĆ DZIAŁANIA
    • Wady
      - słaby kontakt z obsługą
      • Możliwości:
        5 pkt
      • Jakość wykonania:
        5 pkt
      • Obsługa:
        3 pkt
      • Cena:
        5 pkt
      • Ekran:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 2 pkt
      Czy opinia jest pomocna? Tak Nie
    • (2 pkt)
      tooganet
    • Data dodania: 2013-03-27 17:42:49
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Najgorsze gówno jakie kupiłem po 2 dniach trafił do serwisu bo pękł wyświetlacz oczywiście serwis z warszafki nawet go nie rozkręcał odpisał konkretnie gwarant odmawia naprawy żenada a tablet był w org pokrowcu tej samej tandetnej firmy zwaną myaudio był prawidłowo transportowany z miejsca A do miejsca B w pokrowcu i plecaku jakieś 300m fakt że na temp na zewnątrz wynosiła -5st ale to nie jest powód zeby wyświetlacz sie ***** żałuje zakupu oczywiście będe walczył NIE POLECAM Lepiej dołożyć 100zl i kupic sobie jakiegoś Larka itp. to też uczyniłem
    • Produkt posiadam od kilku dni
      • Możliwości:
        3 pkt
      • Jakość wykonania:
        1 pkt
      • Obsługa:
        1 pkt
      • Cena:
        4 pkt
      • Ekran:
        1 pkt
    • Pomocność opinii: -3 pkt
      Czy opinia jest pomocna? Tak Nie
    • (5 pkt)
      madzik6554
    • Data dodania: 2013-01-26 21:49:28
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • tablet z wieloma zaletami , wygodny , nie za duży nie za mały . bateria bardzo wytrzymała, nawet kilka dni ( ze stałym użytkiem ) . osobiście jestem zadowolona oraz polecam , cena bardzo przyzwoita jak na tablet posiadający tak wiele możliwości
    • Produkt posiadam od miesiąca
    • Zalety
      wygodny , dobra wielkość, pojemność , dwa aparaty, świetna jakość, szybkie ładowanie, szybki internet, prosty w obsłudze
    • Wady
      długotrwałe włączanie się, niedziałająca chmura
      • Możliwości:
        5 pkt
      • Jakość wykonania:
        5 pkt
      • Obsługa:
        5 pkt
      • Cena:
        5 pkt
      • Ekran:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: -3 pkt
      Czy opinia jest pomocna? Tak Nie
    • (4 pkt)
      Włodzimierz Lenin
    • Data dodania: 2012-12-06 23:06:28
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Tablet mam od 3 tygodni, właściwie jestem z niego zadowolony. Ale to pierwszy mój tablet, więc nie mam za dużego porównania.
      W pudełku nie było kabelka USB, nie było też słuchawek, dlatego była niezła... awantura w sklepie po zakupie. Przy odbiorze tabletu zauważyłem, że te takie przeźroczyste naklejeczki będące formą PLOMBY, były rozcięte, ktoś więc celowo rozplombował pudełka (wszystkie w tym sklepie!) pewnie celu ukradzenia tego barachła (kabelek i słuchawki marnej jakości). Sprawdziłem w innym Tesco w moim mieście i tam w pudełku tableciku 7-calowego był i kabelek, i słuchawki. W trzecim na półce z tabletami była karteczka z informacją, że kabelków i słuchawek na razie nie ma, ale po 16 listopada będzie można sobie odebrać brakujące rzeczy w punkcie reklamacji. Ale po 16-tym też nie było. I dalej nie ma, wydano więc nam talony na 25 zł, za które można sobie dokupić brakujące rzeczy na stoisku komputerowym. Ale... tam też nie ma i nic nie wiedzą! Waham się czy nie oddać, ale mam jeszcze kilka dni na decyzję (termin 30 dni od zakupu).
      Ekran dotykowy - bardzo twardy. Trzeba mocno stukać palcem, żeby zaskoczył. Nie wiem, jak uzyskać dostęp do chmury! a w instrukcji zero informacji. Nie mogę zarejestrować się na "myaudio", bo nie znam hasła-kodu.
      Słabiutkie Wi-Fi. W moim domu działa to nawet nieźle, ale w klubie już zupełnie cienko: strasznie np. tnie filmiki z YT.
    • Produkt posiadam od kilku dni
    • Zalety
      = b.dobra cena
      = elegancki wygląd
      = lekki
      = bateria wytrzymuje 2 dni intensywnej pracy
    • Wady
      = źle, ciężko działający dotyk
      = zapaćkana szyba od tłustych palców (wygląda to wstrętnie)
      = brak normalnego USB (wymagana przejściówka a tej brak!)
      • Możliwości:
        4 pkt
      • Jakość wykonania:
        4 pkt
      • Obsługa:
        4 pkt
      • Cena:
        5 pkt
      • Ekran:
        3 pkt
    • Pomocność opinii: 1 pkt
      Czy opinia jest pomocna? Tak Nie
    • (3.4 pkt)
      Ziibii2
    • Data dodania: 2012-12-06 22:28:42
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Tablet polecam początkującym. Posiadane funkcje sprawują się dobrze. Jedno co mnie najbardziej denerwuje to to, że podczas ładowania bardzo utrudnia normalne funkcjonowanie - po prostu, jak ktoś to zauważył, tablet "wariuje". Nie wiem co może być tego przyczyną. Po odłączeniu ładowarki wszystko wraca do normy. Co do ekranu to faktycznie jest dość "tępy" ale idzie się do tego przyzwyczaić. Kupując w TESCO miał słuchawki, ładowarkę i kabel USB.
    • Produkt posiadam od kilku dni
    • Zalety
      Ładny wygląd, produkt tani, dobrze odtwarza muzykę, nagrywa głos, odtwarza filmy itp.
    • Wady
      - brak poprawnej możliwości pracy na tablecie podczas jego ładowania,
      - słaba jakość zdjęć,
      • Możliwości:
        3 pkt
      • Jakość wykonania:
        4 pkt
      • Obsługa:
        3 pkt
      • Cena:
        5 pkt
      • Ekran:
        2 pkt
    • Pomocność opinii: 5 pkt
      Czy opinia jest pomocna? Tak Nie
    • (2.8 pkt)
      Adam
    • Data dodania: 2012-11-26 18:48:41
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Ekran i reakcja na dotyk w tym tablecie to totalna porażka. Czasem żeby zaskoczył trzeba naciskać mocniej niż w starych oporowych ekranach. Miałem go tydzień i całe szczęście juz go sprzedałem. Dodatkowo brak jakichkolwiek akcesoriów, ani kabla USB, ani słuchawek jedynie sama ładowarka. Zdecydowanie nie polecam tej zabawki.
    • Produkt posiadam od kilku dni
    • Zalety
      CENA, WYGLĄD
    • Wady
      WYŚWIETLACZ, WYŚWIETLACZ, WYŚWIETLACZ
      • Możliwości:
        2 pkt
      • Jakość wykonania:
        4 pkt
      • Obsługa:
        3 pkt
      • Cena:
        4 pkt
      • Ekran:
        1 pkt
    • Pomocność opinii: -2 pkt
      Czy opinia jest pomocna? Tak Nie
    • (4.2 pkt)
      Putin
    • Data dodania: 2012-11-23 20:02:29
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Nie wiem czego ludzie oczekują w tablecie z 500zł jak im coś nie pasuje to proszę sobie kupić ipada 3 za 2500zł i tam się nic nie zatnie i będzie wszystko pięknie chodzić.
      Jak na tablet do 500zł to jest to dobry wybór. Dobrze chodzi internet strona ładuje się jakieś 1-2s.
      Kamery fakt słabe ale za 500zł nie będzie Full HD. Do komputera podłącza się takim wejściem jak do NOKI (kabla brak tylko do ładowania)
    • Produkt posiadam od kilku dni
    • Zalety
      Duży wyświetlacz
      Prosty w obsłudze
      Atrakcyjna cena
      Płynny internet
      Bateria
      Dobry zasięg Wi-Fi
    • Wady
      Prawa strona tyłu sie grzeje
      Czasami nie reaguje na dotyk
      Brak USB żeby podłączyć pamięć przenośną
      • Możliwości:
        3 pkt
      • Jakość wykonania:
        5 pkt
      • Obsługa:
        5 pkt
      • Cena:
        5 pkt
      • Ekran:
        3 pkt
    • Pomocność opinii: 5 pkt
      Czy opinia jest pomocna? Tak Nie
    • (4.6 pkt)
      honda9182
    • Data dodania: 2012-11-16 18:24:11
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Tablet MyAudio jest dobrym urządzeniem nie zawiesz się wogule i warto go było kupić za 429 zł w tesco Ale nic dziwnego że sie nie zawiesz skoro ma 1 gb ram . Do naszej dyspozycj dostajemy 8 gb to sporo choć nie rewelacyjne ale dla przeciętnego urzydkownika powinno starczyć . POLECAM KUPIĆ JAK NAJBARDZIEJ :) Elo
    • Produkt posiadam od kilku dni
    • Zalety
      szybki lekki głośny i wgl. Polecam kupić
    • Wady
      Słaba Kamera przód i tył
      • Możliwości:
        5 pkt
      • Jakość wykonania:
        4 pkt
      • Obsługa:
        5 pkt
      • Cena:
        5 pkt
      • Ekran:
        4 pkt
    • Pomocność opinii: 2 pkt
      Czy opinia jest pomocna? Tak Nie
[1]2 »»
Reklama
 
Copyright © 2014 PC-Tablet.pl. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.