Reklama
Wszystkie tablety, których mamy w katalogu 1409, były oceniane 417 razy
Jesteś w » Strona główna » GOCLEVER » i72 (GCTI72) » Opinie
Reklama
PLIKI COOKIES: Serwis używa cookies. Więcej informacji w regulaminie serwisu. OK (wyłącz komunikat)

Opinie tablet GOCLEVER i72 (GCTI72)

(3.68 pkt)
Tablet GOCLEVER i72 (GCTI72)
63% poleca
  • Możliwości:
    3.38 pkt
  • Jakość wykonania:
    3 pkt
  • Obsługa:
    4 pkt
  • Cena:
    4.75 pkt
  • Ekran:
    3.25 pkt
Sortuj według: data ↑ | ocena | pomocność
    • (3.6 pkt)
      Marcin
    • Data dodania: 2014-02-10 21:00:12
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Ogólnie tablet sprawia dobre pierwsze wrażenie.
      Kupiłem na promocji w Realu, za 159zł. Miałem wrażenie, że po sprawdzeniu, czy tablet się włącza, babka w punkcie obsługi klienta odetchnęła z ulgą :) Faktycznie, musiałem dłużej przytrzymać włącznik. I tak jest za każdym razem.
      Tabletem bawiło się 4-letnie dziecko. Niewymagające gry działają dobrze, chociaż w Angry Birds Go już się nie pogra. Po miesiącu tablet przestał się ładować. Prawdopodobnie obruszył się (odlutował?) port ładowania. No cóż, dziecko nie wie, ciągnie za kabel, mogło się tak stać. Ładowanie przez USB nie działa. Przy jakimś tam ustawieniu kabla udało się częściowo naładować. Zostawiłem na noc. Po nocy okazało się, że bateria jest pusta. No to ładowanie od nowa, tym razem co chwilę sprawdzałem, czy się ładuje. Po naładowaniu do 100% (co trwało ponad pół dnia) bateria trzymała może 2 godziny... Teraz tablet w ogóle przestał odpowiadać. Raz na jakiś czas się włączy, czasem się naładuje. Dziecko chce pograć, ale nie da rady. Kupię inny, ale wiem, że nie będzie to goclever.
    • Produkt posiadam od miesiąca
    • Zalety
      szybkość działania, poręczność
    • Wady
      słaba bateria, kiepska jakość materiałów
      • Możliwości:
        3 pkt
      • Jakość wykonania:
        3 pkt
      • Obsługa:
        4 pkt
      • Cena:
        5 pkt
      • Ekran:
        3 pkt
    • Pomocność opinii: 0 pkt
      Czy opinia jest pomocna? Tak Nie
    • (3.8 pkt)
      GRV
    • Data dodania: 2014-02-08 02:35:28
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Za tą cenę (139 zł w Real) nie spodziewajmy się rewelacji. Tragiczne kąty widzenia w pionie, w poziomie może być. Gdyby nie rozłączało czasami WIFI, to działałoby super, nawet w drugim pomieszczeniu zasięg ma dobry. Bateria może być. Wydajność OK.
      Za 139 zł jest godny polecenia. Kupiłem go dla dziecka 3 letniego.
    • Produkt posiadam od kilku dni
    • Zalety
      Cena
      Wydajność
    • Wady
      Kąty widzenia
      Rozłączające WIFI
      • Możliwości:
        3 pkt
      • Jakość wykonania:
        4 pkt
      • Obsługa:
        4 pkt
      • Cena:
        5 pkt
      • Ekran:
        3 pkt
    • Pomocność opinii: 1 pkt
      Czy opinia jest pomocna? Tak Nie
    • (4.4 pkt)
      Łukasz
    • Data dodania: 2013-12-31 11:59:18
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Mam ten tablet juz jakiś czas i nie narzekam, wiedziałem czego mogę oczekiwać za 169zł. Za tą kase to dobry sprzęt i nie mam problemów typu trzeszczaca obudowa czy kiepskie wi-fi, wszystko gra filmy i gry. Jak ktoś oczekuje od tabletu bóg wie czego to trzeba wydać minimum 500zł.
    • Produkt posiadam od kwartału
    • Zalety
      Cena
      2 rdzeniowy procesor
      Lekki
    • Wady
      Mala pamiec ram
      • Możliwości:
        4 pkt
      • Jakość wykonania:
        4 pkt
      • Obsługa:
        5 pkt
      • Cena:
        5 pkt
      • Ekran:
        4 pkt
    • Pomocność opinii: 3 pkt
      Czy opinia jest pomocna? Tak Nie
    • (3.6 pkt)
      JJEYKEY
    • Data dodania: 2013-12-28 14:08:51
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Nie zgodzę się z tym, że tablet ma zły ekran. Wręcz przeciwnie. Ekran reaguje dobrze, a nawet bardzo dobrze. Tablet czasem leciutko się laguje ( ale naprawdę lekko. Na ogół tablet godny polecenia i mi się podoba. W sklepie ,, Real " kupiłem go za 169 zł. z 2 letnią gwarancją :D POLECAM :D
    • Produkt posiadam od kilku dni
    • Zalety
      -Cena
      - android 4.1
      - czułość ekranu
      - lekki
    • Wady
      - słabe kąty widzenia
      - czasem lekko się "laguje" ( ale naprawdę lekko )
      • Możliwości:
        3 pkt
      • Jakość wykonania:
        3 pkt
      • Obsługa:
        3 pkt
      • Cena:
        5 pkt
      • Ekran:
        4 pkt
    • Pomocność opinii: 2 pkt
      Czy opinia jest pomocna? Tak Nie
    • (2.6 pkt)
      Klaudia
    • Data dodania: 2013-12-27 01:38:01
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • No to również się wypowiem na temat tabletu goclever i72. Nie oszukujmy się za taką cenę nic z wysokiej półki nie kupimy. Jednak zawiodłam się. Wifi bardzo słabe, a wręcz beznadziejne dość często rozłącza. Obudowa trzeszczy, bardzo słabo wykonany. Jakość ekranu też nie należy do tych najlepszych. Często nie reaguje za pierwszym razem, nie jest czuły. Często odmawia posłuszeństwa.
      Jednak nie do końca zgodzę się z tym, że mężczyźni wymagają więcej niż kobiety, że my zadowolimy się tym, że jest lekki, tani i działa..
      Bynajmniej najbardziej jest przydatny osobie, która chce czasem pograć w coś, obejrzeć film czy posiedzieć na portalach społecznościowych i tablet nie jest jej jedynym dostępem do internetu, bo jeżeli byłby to polecam kupić coś bardziej wyszukanego może warto dołożyć kilka stówek. :)
    • Produkt posiadam od kwartału
    • Zalety
      -cena.
      -w miarę dobre działanie systemu.
      -lekki.
    • Wady
      -obudowa
      -słabe wifi
      -częste zwieszanie się aplikacji
      -wolny
      -słaba jakość ekranu
      -obudowa szybko się rysuje
      -ekran również szybko sie rysuje
      -długie właczenie
      -długie odblokowywanie
      -wolne obracanie się tabletu
      • Możliwości:
        3 pkt
      • Jakość wykonania:
        1 pkt
      • Obsługa:
        3 pkt
      • Cena:
        4 pkt
      • Ekran:
        2 pkt
    • Pomocność opinii: 4 pkt
      Czy opinia jest pomocna? Tak Nie
    • (5 pkt)
      kasia
    • Data dodania: 2013-12-09 21:42:43
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Polecam! Tani i bardzo fajny tablecik. Dobra jakośc filmów :)Sprzęt jestt lekki i cienki więc można wszędzie go ze sobą zabrac:) Nie zacina się i dotyk działa ok:)
      Dla wymagających facetów zawsze coś tam nie gra, ale dla kobitek tablet jest super.
    • Produkt posiadam od miesiąca
    • Zalety
      cena
      lekkość
      • Możliwości:
        5 pkt
      • Jakość wykonania:
        5 pkt
      • Obsługa:
        5 pkt
      • Cena:
        5 pkt
      • Ekran:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 5 pkt
      Czy opinia jest pomocna? Tak Nie
    • (3.6 pkt)
      Zatura
    • Data dodania: 2013-12-05 09:08:17
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Tablet za kwotę 164zł nie ma się co oszukiwać nie robi furory.
      Jednak według mnie chyba najlepszy tablet za tą cenę. Oczywiście ma jakieś wady w moim przypadku była to bateria, która wytrzymywała ok 2 dni.
      Sam Wyświetlacz według mnie do podstawowych funkcji jest odpowiedni, jednak inne osoby korzystające z niego były zawiedzione jakością obrazu, kolory bardzo blade. Co do obudowy jest delikatna, troszkę trzeszczy.
      Fajne jeszcze jest to, że ma wsparcie dla produktów Google a nie jak część innych tabletów googlo podobnych aplikacji.

      Co do opinii kolegi ja nie miałem żądnych problemów z WIFI.
    • Produkt posiadam od kwartału
    • Zalety
      - Tani
      - Hdmi
      - Wydajny jak na swoja cenę
      - Wsparcie aplikacji Google
    • Wady
      - Słabej jakość obudowa
      - Słabej jakości wyświetlacz
      • Możliwości:
        3 pkt
      • Jakość wykonania:
        3 pkt
      • Obsługa:
        4 pkt
      • Cena:
        5 pkt
      • Ekran:
        3 pkt
    • Pomocność opinii: 2 pkt
      Czy opinia jest pomocna? Tak Nie
    • (2.8 pkt)
      PSSS
    • Data dodania: 2013-09-15 01:58:13
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Tablet ma bardzo słabe wifi w pokoju w którym stoi router zasięg był (w niektórych miejscach połowa zasięgu) przechodząc do drugiego zasięgu brak. Wydajność za tą cenę jak najbardziej w porządku. Jakość wykonania - tragedia!!!! miałem wrażenie, że zaraz się rozpadnie (źle spasowane trzeszczące plastiki podatne na zarysowania). Ekran - taki sobie do tego od nowości miałem martwy piksel, który nie jest objęty naprawą gwarancyjną bo wg. goclever jeżeli jest ich dopiero od 5 wzwyż tablet nadaje się do naprawy. Podsumowując lepiej dołożyć kilka stówek i mieć w pełni funkcjonalne urządzenie z dobrze funkcjonującym wifi.
    • Produkt posiadam od miesiąca
    • Zalety
      cena
      HDMI
      wydajność/cena
    • Wady
      kiepska jakość wykonania
      tandetne plastki podatne na zarysowania
      słaby wyświetlacz
      słaby zasięg wifi
      • Możliwości:
        3 pkt
      • Jakość wykonania:
        1 pkt
      • Obsługa:
        4 pkt
      • Cena:
        4 pkt
      • Ekran:
        2 pkt
    • Pomocność opinii: 7 pkt
      Czy opinia jest pomocna? Tak Nie
Reklama
 
Copyright © 2014 PC-Tablet.pl. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.